Çanakkale Yöresi Eğitim Değerleri Sergisi Açıldı

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği tarafından düzenlenen “Çanakkale Yöresi Eğitim Değerleri” sergisi, 16 Mart 2022 Çarşamba günü düzenlenen açılış etkinliği ile kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi'nde düzenlenen serginin açılış töreni, kentlilerden yoğun ilgi gördü.  Etkinlik, sergi hakkında yapılan bilgilendirme ile başladı. Ardından etkinliğe katılanlar, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Osman Demircan tarafından toplanan Çanakkale bölgesindeki kapatılan köy okullarının fotoğrafları ile yöresel kıyafetlerin yer aldığı sergiyi gezdi.

Öğretmen Okullarının kuruluş yıldönümü nedeni ile Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Çanakkale Şubesi tarafından düzenlenen  “Çanakkale Yöresi Eğitim Değerleri” sergisi, 28 Mart 2022 tarihine kadar Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi'nde ziyarete açık olacak.

17.03.2022 14:37