Çanakkale 18 Mart'a Hazır

Çanakkale Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü etkinleri kapsamında kenti, Atatürk Posterleri ve Türk Bayrakları ile donattı.

Çanakkale Belediyesinin her 18 Mart'ta olduğu gibi bu sene de gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, kentin pek çok noktası Atatürk posterleri ve Türk bayrakları ile donatılırken, Çanakkale Belediyesinin günün anlam ve önemine ilişkin görsel tasarımları da kentin çeşitli noktalarında bulunan raket ve bilboardlarda yerlerini aldı.

Fener Alayı İçin Cumhuriyet Meydanı'nda Buluşuyoruz

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Fener Alayı, 18 Mart 2022 Cuma günü saat 19:00'da Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak. Ellerde meşaleler, dillerde marşlar eşliğinde binlerce Çanakkaleli, 18 Mart Deniz Zaferi'nin 107. yıl coşkusu fener alayı ile taçlandıracak.

16.03.2022 15:30