Türk Kadınları Birliğinden Dünya Kadınlar Günü Sergisi

Türk Kadınlar Birliği Çanakkale Şubesi tarafından Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile düzenlenen sergi, 4 Mart 2022 Cuma günü düzenlenen açılış etkinliği ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Çanakkale Belediyesi Türkan Saylan Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen sergi açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın eşi Hale Gökhan, Türk Kadınlar Birliği üyeleri ile kentliler katıldı.

Türk Kadınları Birliği Çanakkale Şube üyeleri tarafından yapılan el işi ürünlerin sergilendiği stantları Hale Gökhan ile birlikte gezen Başkan Yardımcısı Ünüvar, Birlik Şube Başkanı Meral Ulucan'dan sergide yer alan ürünler hakkında bilgi aldı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeni ile Türk Kadınları Birliği Çanakkale Şubesi tarafından düzenlenen sergi, 5 Mart 2022 Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

04.03.2022 14:23