Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Taksici Esnafı İle Bir Araya Geldi...


Başkan Gökhan Taksici Esnafı İle Bir Araya Geldi...

Toplantıya Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Çanakkale Şoförler Odası Genel Sekreteri Yüksel Türkoğlu , Şoförler Odası  Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri , Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses’in yanı sıra Şoförler Odasına bağlı taksici esnafı katıldı . 
Toplantıda bir konuşma yapan Oda Başkanı Mehmet Ali Demir, göreve geldiği 2010 yılından bu yana Çanakkale Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalar yürüttüklerini belirterek bu birliktelik kapsamında gerekli hassasiyet ve çalışmaların süreceğini söyledi. 
Pandemi döneminde taksici esnafı olarak büyük sıkıntılar çektiklerini, sokağa çıkma yasağı olduğu dönemde bile kent halkına hizmet vermeye devam ettiklerini söyleyen başkan Demir taksici esnafının mesai tanımaksızın çalışmalarının süreceğini bu zor süreci esnaf, belediye ve tüm kurumlarla birlikte aşacaklarını dile getirdi.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yeniden başkanlık görevine seçilen oda başkanı Mehmet Ali Demir ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Toplantıya katılım sağlayan taksici esnafına teşekkür eden başkan Gökhan, her yıl düzenli olarak bu toplantıyı yaptıklarını ama tüm dünyada baş gösteren ülkemizi derinden etkileyen covid-19 pandemisi nedeniyle bir dönem bir araya gelemediklerini belirtti. Başkan Gökhan konuşmasında Covid-19 salgını ile mücadelede aşı olmanın önemine de dikkat çekti.
Belediye olarak Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası ve taksici esnafının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Gökhan; Servis ulaşımında gerekli tedbirlerin alındığını çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. Yapılan ve yapılacak olan çalışmalarda Şoförler Odası ile sürekli koordine halinde olduklarını ve bu işbirliğinin bu güne kadar sağlıklı bir şekilde geldiğini söyledi.
Taksicilik hizmetinin kentte büyük önemi olduğunu vurgulayan Gökhan, taksi esnafının yolcular ile birebir ilişki kurduğunu ve hayatın içinde yer aldığını belirterek; “Şehrimizdeki bütün taksi esnafının her türlü sorunlarını çözme ve onlara hizmet üretme, konusunda çalışmaları birlikte yapmaya devam edeceğiz.  İlk günkü gibi çözüm odaklı olmaya devam edeceğiz. Esnafımız oldukça zor dönemden geçiyor. Esnafımızın bu dönemi çok hasar almadan atlatması için elimizden geleni yapacağız. Esnafımız mutlu olursa bizde mutlu oluruz. Taksici esnafımızın her zaman yanındayız.” Dedi.



21.02.2022 16:21