Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Sevgiler Günü Etkinliği Halk Bahçesinde Başladı


Sevgiler Günü Etkinliği Halk Bahçesinde Başladı

Çanakkale Belediyesinin destekleriyle Çanakkale Kültür ve Sanat Derneği ile Çanakkale Sanat Köyü Oluşturma ve Yaşatma Derneği ortaklığında düzenlenen Sevgililer Günü etkinliği, 11 Şubat 2022 Cuma günü gerçekleştirilen açılış programı ile başladı. 

11-13 Şubat tarihleri arasında Halk Bahçesinde düzenlenecek olan etkinliğin açılış programına Belediye Başkan Vekili Birten Sarıbaş ve çok sayıda kentli katıldı. Etkinlikte ilk olarak el işi ürünlerin sergilendiği statları gezen Başkan Vekili Sarıbaş, sergilenen ürünler hakkında bilgi alırken, üreticilere bol kazançlar diledi. Ardından programın açılış konuşmasını yapan Çanakkale Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Asude Bayram, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 

Açılış programında söz alan Başkan Vekili Sarıbaş ise; “Buradaki üreticilerimizin hepsini tek tek tebrik ediyorum. Harika ürünler ortaya çıkarmışlar. Bu sıkıntılı günlerde yine her yıl olduğu gibi bu etkinliği düzenleyen arkadaşlarımızı kutluyorum. Sevginizin hiçbir zaman eksik olmamasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından etkinlik dans gösterisi ve müzik dinletileri ile devam etti. 

“Sevgimizi El Emeğimiz İle Birleştirdik” sloganıyla Çanakkale Kültür ve Sanat Derneği ile Çanakkale Sanat Köyü Oluşturma ve Yaşatma Derneği ortaklığında düzenlenen etkinlik, 13 Şubat 2022 Pazar gününe kadar saat 11.00-18.30 arasında ziyaret edilebilecek.
 


11.02.2022 16:16