Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Memleketimden İnsan Manzaraları Çanakkale'de Sahnelendi


Memleketimden İnsan Manzaraları Çanakkale'de Sahnelendi

Ünlü Tiyatrocu Rutkay Aziz tarafından kurgulanarak tiyatroya uyarlanan Nazım Hikmet'in "Memleketimden İnsan Manzaraları" eseri “Perdeci Oyuncuları” tarafından Çanakkale'de sahnelendi.

ÇOMÜ İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde 11 Ocak 2022 Salı günü sahnelenen oyuna Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay ve çok sayıda kentli katıldı. 

Usta şair Nazım Hikmet'in unutulmaz eseri “Memleketimden İnsan Manzaraları”ndan kesitleri sahneye taşıyan tiyatro sanatçıları; Rutkay Aziz, Taner Barlas, Levent Ülgen, Levend Yılmaz, Ekin Aksu, Ebru Saçar, Özcan Alpar, Lütfi Can Bulut, Enes Sarı, Hale Algabri ve Öykü Eraslan'ın performansları izleyenlerden büyük beğeni topladı. Oyunun sonunda duvara yansıtılan Nazım Hikmet silüeti ile “Güneşli Günler Göreceğiz Çocuklar” yazısını salondakiler ayakta alkışladı. 

Oyun sonunda gösterdikleri üstün performans ile kentlilere keyifli bir gece yaşatan Rutkay Aziz ve ekibine teşekkür eden Başkan Gökhan, plaket takdiminde bulundu. 


14.01.2022 12:13