“Yepyeni Programlar Çanakkale Belediyesi Youtube Kanalında”

Çanakkale Belediyesi Youtube Kanalı yeni programlar ile takipçilerinin karşısına çıktı.

Uzun süreden beri Belediye Meclisini ve gündeme ilişkin çeşitli programları aboneleri ile buluşturan Çanakkale Belediyesi Youtube Kanalı, yayın akışına “Tohumdan Toprağa, Kente Dair, Bir Başarı Öyküsü ve Ben de Yapabilirim” adlı programları ekleyerek kanalı geliştirmeye devam ediyor.

Herkesin ilgi alanına hitap edecek farklı başlıklarla hazırlanan programlar, tarımdan sanata, üretimden spora, sağlıktan el işi ürün yapımına kadar geniş bir yelpazede aboneler ile buluşuyor.

Çanakkale Belediyesi, farklı konu ve konuklarının yer aldığı programlarının duyurusunu yine sosyal medya hesaplarından ve web sitesi üzerinden gerçekleştirerek abonelerine önceden bilgi veriyor.

Takip ederek bilgi sahibi olmak isteyen herkes Youtube uygulaması üzerinden, Çanakkale Belediyesi Youtube Kanalına ücretsiz bir şekilde abone olabilir, bildirim sesini açarak keyifli programları izleyebilir.

Çanakkale Belediyesi Youtube Kanalı; https://bit.ly/3fd63yq

11.01.2022 10:38