Amatör Spor Kulüplerine Destek Vermeye Devam Ediyoruz

Çanakkale kent merkezi ve mücavir alan sınırları içerisinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinden gelen talepler doğrultusunda Çanakkale Belediyesi spor malzemesi dağıtımlarına devam ediyor.

Kentlilerin spora ve sağlıklı yaşama teşvik edilmesi amacı ile birçok alanda çalışmalar düzenleyen Çanakkale Belediyesi, 2021 yılında da spora, sporcuya destek olmak amacı ile amatör spor kulüplerine verdiği destekleri sürdürdü.

Sporun gelişmesi amacı ile Çanakkale Belediyesi tarafından verilen destekler nedeni ile spor kulüpleri memnuniyetlerini dile getirerek, kenti başarı ile temsil etme sözü verdi.

Çanakkale Belediyesi, sporun ve sporcunun dostu bir belediye anlayışı ile  her yıl düzenli olarak amatör spor kulüplerine yönelik verdiği desteklere 2022 yılında da devam edecek.

07.01.2022 13:00