Belediye Başkan Vekilimiz M. İrfan Mutluay “Bağımlı Olma, Sporcu Ol” Futsal Turnuvasının açılışına katıldı

Çanakkale Belediye Başkan Vekili Mehmet İrfan Mutluay ÇOMÜ Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Naim Süleymanoğlu Spor Salonunda düzenlenen “Bağımlı Olma, Sporcu Ol” Futsal Turnuvası açılışına katıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Naim Süleymanoğlu Spor Salonunda düzenlenen 44 takım ve 358 sporcunun yarışacağı turnuvanın açılışına ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Mehmet İrfan Mutluay,  Rektör Yardımcıları, Spor Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürümü Ömer Kalkan, ilgililer, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen “Bağımlı Olma, Sporcu Ol Futsal Turnuvası” 10 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşecek olan final müsabakaları ve ödül töreniyle sona erecek.

29.12.2021 09:38