Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan'dan Dardanelspor Antrenmanına Ziyaret


Başkan Gökhan'dan Dardanelspor Antrenmanına Ziyaret

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Dardanelspor'a destek olmak amacı ile futbolcu ve teknik ekibi antrenmanda ziyaret etti.

Çanakkale Dardanelspor tesislerinde gerçekleşen ziyarette Başkan Gökhan kulüp yöneticileri, teknik ekip ve futbolcular ile bir araya geldi. Lige iyi bir şekilde başlangıç yaparak namağlup gol yemeden devam eden Dardanelspor oyuncuları ve teknik ekibi ile bir araya gelen Başkan Gökhan, önümüzdeki maçlarda da aynı başarıyı göstermelerini diledi. Ziyarette teknik ekip ve futbolcular ile karşılıklın sohbet eden Başkan Gökhan, Çanakkale’yi başarılı bir şekilde temsil etmeleri nedeni ile oyunculara baklava ikramında bulundu.

Ardından kulüp yöneticileri ile tesis binasında bir araya gelerek sohbet eden Başkan Gökhan, kulüp faaliyetlerine ilişkin bilgi alırken gelen talepleri dinledi. Ziyaret sonunda kulüp yönetimi tarafından hediye edilen  Dardanelspor forması nedeni ile teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan; Bugün güzel bir haber aldım. Kadın futbol takımımız da kurulmuş. İlk maçı da 5 şubatta olacak. Umarım onun da tanıtımı yapılacak. Çanakkale’deki tüm kadınlarımızı kadın futbol takımına desteğe bekliyoruz. Tüm stat kadınlar ile dolmalı. Madem ki, Çanakkale kadınların şehri, o zaman tüm kadınlarımız da kadın futbolculara sahip çıkmalı” dedi.


25.12.2021 15:59