İBB Yetkilileri İle İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından çevre illerin belediyeleri ile karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi amacı ile düzenlenen çalışmalar kapsamında, İBB yetkilileri ile Çanakkale Belediyesi ve ilçe belediyeleri arasında toplantı gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu'nda 17 Kasım 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP PM Üyesi Gökhan Günaydın, İBB İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural'ın yanı sıra Çanakkale'nin CHP'li İlçe ve Belde Belediye Başkanları katıldı.

İBB heyetinin katılımı ile gerçekleşen ön değerlendirme toplantısında, birlikte çalışma ve dayanışma kültüründen yola çıkarak; kentsel dönüşümden ulaşıma, enerji ve geri dönüşüm konularından kültür-spor ile tarımsal üretime kadar birçok başlıkta hayata geçirilebilecek proje ve planlamalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

17.11.2021 16:22