Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Temizlik İşleri Personeli İle Bir Araya Geldi


Başkan Gökhan Temizlik İşleri Personeli İle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli sokakları temizleyen emekçi  personel ile bir araya geldi.

Çanakkale Belediyesi Teknik Hizmetler Kampüsü'nde 11 Kasım 2021 Perşembe günü gerçekleşen buluşmada Başkan Gökhan'a, Belediye Başkan Yardımcıları Özleyiş Çetin ve M. İrfan Mutluay'ın yanı sıra Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar ile Zabıta Müdürü Mustafa Ada da eşlik etti. Buluşmada Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerine seslenen Başkan Gökhan, sokakları ve caddeleri temizleyen  personelin çok önemli bir görev üstlendiğini ifade ederek; “Temizlik işleri, belediyenin en dikkat çeken işlerinden biri. Halkı her gün ilgilendiren bir konu. Hem kendi evindeki çöpün bertaraf edilmesi hem de sokakların temizlenmesi halkı yakından ilgilendiriyor” dedi.

“Yeni Bir Program İle Çalışmaya Başladık”

Kentin büyümesi ile birlikte gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda personel sayısının arttırıldığını ifade eden Başkan Gökhan; “Sizler daha önce de canla başla çalıştınız ve çalışmaya da devam ediyorsunuz. Ama kent hızla büyüyor ve buna bağlı olarak da ihtiyaçlar da artıyor. Bu nedenle de mevcut kent temizliğinde görevli arkadaşlarımız yetişemiyor. Biz de bu nedenle 14 yeni arkadaşımızı istihdam ettik ve şu anda toplamda 65 kişi oldunuz. Şimdi yeni bir program ve anlayış ile çalışmaları projelendirerek uygulamaya koyduk” dedi.

"Sizler Belediyenin Yüzüsünüz”
Sokak temizliğinde görevli  personelin aynı zamanda belediyenin bir yüzü olduğunu vurgulayan Başkan Gökhan; “Sokak süpürgecilerinin yaptığı görev çok önemli. Çünkü o kendi bölgesini iyi tanır ve o bölgede oturanlar da onu tanır. Sizler, sorumlu olduğunuz bölgenin her şeyini bilirsiniz. Hem temizliğini yapar hem de oradaki eksiklikleri görürsünüz. Bu nedenle de belediyenin hem yüzü hem de gözü kulağısınız. Bu nedenle sizlere büyük görevler düşüyor” dedi.

Başkan Gökhan'ın konuşmasının ardından buluşma karşılıklı sohbet ortamı ile devam etti.


11.11.2021 16:51