Muhtarlık Toplantıları Sona Erdi

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen muhtarlık ziyaretleri tamamladı.

İlk olarak Barbaros ve Esenler Mahalle muhtarlıklarında başlayan ziyaretler, Cevatpaşa, Kemalpaşa, Namık Kemal, İsmetpaşa ve Fevzipaşa Muhtarlıkları sonlandı. Muhtarlık toplantılarında, Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar, Entegre Katı Atık Yönetim Sistemi(EKAY) Projesi, Çevre ve Katı Atık Yönetimi ve uygulamalarının yanı sıra, Ambalaj Atıklarının Ayrı Toplanması Projesi ve bu kapsamda kent merkezindeki toplama sistemi hakkında bilgiler verdi. Kavcar, Temizlik İşleri Müdürlüğünce yürütülen atık pil ve atık yağların ayrı toplanmasına yönelik çalışmaların yanı sıra kentte yapılan sivrisinek ile karasinek mücadelesi faaliyetine de değindi.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan muhtarlık toplantılarında, belediyenin beklentileri ve muhtarların talepleri paylaşılarak daha temiz, yaşanılabilir bir kent adına ortak hareket edilmesi amaçlandı.

11.11.2021 09:54