Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çocuk Kültür Evi Ezo Sunal'ı Konuk Ediyor


Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, çocukları yazarlar ve farklı disiplinlerden sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor. “Evde Yazar Sohbetleri” başlığıyla çevrim içi olarak yürütülenve Çocuk Kültür Evi‘nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıma açılan video sohbetlerin kasım ayı konuğu çocuklar için yazdığı renkli kitaplarla tanınan Ezo Sunal olacak.

Ezo Sunal’ın Çocuk Kültür Evi için özel olarak gerçekleştirdiği ve çocukların kendisine yöneltmiş olduğu sorular üzerinden şekillendirecek olduğu sohbet, 13 Kasım2021 Cumartesi günü saat 14.00’te Çocuk Kültür Evi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıma sunulacak.

Etkinliğin ardından yazarın Masalperest Yayınevi tarafından yayımlanan Kabuğuna Sığmayan Yengeç,Uykusu Kaçan Kaplumbağa,Karnı Acıkan Kedi, Yardımsever Kanguru, Mis Kokulu Kokarca, Evi Eriyen Kutup Ayısı, Ezo ve Samba Doğum Günü, Ezo ve Samba Renkler, Ezo ve Samba Yaz Tatili adlıkitapları, Çanakkale Belediyesi tarafından Çocuk Kültür Evi atölye programlarına devam eden çocuklara armağan edilecek.


Çocuk Kültür Evi sosyal medya hesapları:

https://www.facebook.com/cocukkulturevi/

https://www.instagram.com/cocukkulturevi/

https://twitter.com/CocukKulturEvi


Ayrıntılı Bilgi İçin: Cevatpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak NO: 26/A  

Telefon: 0 286 217 73 11


09.11.2021 14:08