Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çanakkale'nin İlk ve Tek Model Birleşmiş Milletler Konferansı Başlıyor


Çanakkale'nin İlk ve Tek Model Birleşmiş Milletler Konferansı Başlıyor

Çanakkale Belediyesinin destekleri ile düzenlenen Troy Model Birleşmiş Milletler Konferansı, 2 Kasım 2021 Salı günü başlıyor.

Troy Model Birleşmiş Milletler Konferansı dünyanın en büyük uluslararası organizasyonu olan Birleşmiş Milletler organizasyonunun bire bir modellemesi olup ortaokul ve lise kademelerindeki öğrencilerin global sorunlara çözümler aramalarını amaçlıyor. 

Organizasyon 2017 yılından bu yana Çanakkale Koleji ve Gelecek Odaklı Akademi işbirliğiyle gerçekleştirilirken, Çanakkale’nin ilk ve tek Model Birleşmiş Milletler Konferansıdır. Parion Hotel’de 2-7 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşecek konferansta katılımcılar organizasyon boyunca hem 21. yüzyıl becerilerini geliştirecek hem de Birleşmiş Milletler’in resmî dili olan İngilizce ile tartışmalar gerçekleştirecekler ve en nihayetinde çözümler için yasa tasarıları sunacak. 

Organizasyon katılımcılarına çeşitli etkinlik ve aktivitelerle de sosyalleşme ve kendilerini geliştirme fırsatı sağlanacak. Bu yıl 5 komite ile pandemi şartlarında gerçekleştirilecek konferans, Türkiye’nin çeşitli illerinden 400 katılımcıyı Çanakkale’de buluşturacak.



01.11.2021 15:04