Çanakkale Katı Atık Birliği Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Katı Atık Birliği Encümen Toplantısı  Entegre Katı Atık Yönetim Tesislerinde gerçekleştirildi.

Toplantının ardından Çanakkale Belediye Başkanı ve ÇAKAB Birlik Başkanı Ülgür GÖKHAN , Kepez Belediye Başkanı Birol ARSLAN , Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ , Çardak Belediye Başkanı Metin SEMERCİ , Umurbey Belediye Başkanı Erdal DOĞAN , Suez Çanakkale Genel Müdürü Metin SUADİYELİ , Çakab Birlik Müdürü Aysun KAVCAR ve tüm teknik ekip yapılan yatırımları ve ayrıştırma tesislerini yerinde inceledi.

212.000 nüfuslu ÇAKAB havzasına hizmet verecek olan Mekanik ve Biyolojik Ayrıştırma Tesisi ,  kentsel katı atık için 45 ton/saat , ambalaj atıkları için 15 ton /saat kapasite ile testler tamamlandıktan sonra %100 kapasite ile hizmete girecektir.

26.10.2021 14:32