Çanakkale Belediyesi Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası Başlıyor

İlki 2019 yılında düzenlenen ve oldukça renkli geçen futbol turnuvasının ikincisi 6 Eylül 2021 Pazartesi günü itibariyle başlıyor.

Belediye personelinin birlikte mücadele etme duygusunu ve ekip ruhunu geliştirmek, ayrıca çalışanların moral ve motivasyonuna katkı sunmak amacı ile düzenlenen Çanakkale Belediyesi Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası müsabakaları, 17 Eylül Cuma günü düzenlenecek olan final töreni ile de sona erecek.

Ahmet Alp Bebek İçin Seferberlik Sürüyor

Öte yandan, düzenlenecek turnuva kapsamında müsabakalara katılacak olan müdürlüklere dağıtılacak kumbaralar ile SMA hastası Ahmet Alp bebeğin tedavisi için bağış toplanması da hedefleniyor.

6-17 Eylül tarihleri arasında Hastanebayırı Semt Sahasında gerçekleşecek olan müsabakaları, kentlilerimiz de takip edebilir.

01.09.2021 15:00