Başkan Gökhan Kırşehir'de

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kırşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 18-22 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan CHP İl Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.

CHP İl Belediye Başkanlarının çeşitli konulara ilişkin gerçekleştireceği istişare toplantısının yanı sıra, çeşitli ziyaretlerin ve etkinliklerin de gerçekleşeceği toplantı, yoğun bir program ile Kırşehir’de başladı. Toplantı kapsamında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve diğer katılımcı belediye başkanları ile bir araya geldi. Başkan Gökhan, programın ilk günü kapsamında İYİ Parti ve CHP İl Başkanlıklarına gerçekleştirilen ziyaretlerin yanı sıra, düzenlenen kent turuna da katıldı. Program, toplantılar ve çeşitli etkinlikler ile 22 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

19.08.2021 16:56