Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Yangın Bölgesinde Görevli Personelden Gururlandıran Bağış


Yangın Bölgesinde Görevli Personelden Gururlandıran Bağış

Geçtiğimiz haftalarda ülkemizin güney bölgelerinde etkili olan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına katılan Çanakkale Belediyesi personelleri, kendilerine takdim edilen teşekkür hediyesini SMA’lı Ahmet Alp bebeğin tedavisi için bağışladı.

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personeller Ahmet Arslan ve İsmail Dikili, özellikle güney illerinde etkili olan orman yangınları için bölgeye giderek, birden fazla noktada yangın söndürme çalışmalarına destek vermişti. Görevleri bitiminde Ahmet Arslan ve İsmail Dikili’yi makamında ağırlayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bölgenin durumu ve yangın söndürme çalışmaları hakkında bilgi alarak, zorlu görev için gönüllü olarak çalışmalarda emek veren personele teşekkürlerini iletti.

Başkan Gökhan, ziyaretin sonunda Ahmet Arslan ve İsmail Dikili’ye teşekkür hediyesi de takdim ederken, bu sırada duygulandıran bir gelişme de yaşandı. Bölgeye seve seve koştuklarını belirten Arslan ve Dikili, hediye ile SMA Tip 1 hastası olan Ahmet Alp bebeğin tedavi kampanyasına destek olmak istediklerini belirtti. Personelin bu hareketle kendisini gururlandırdığını belirten Başkan Gökhan, duyarlı bağışlarından dolayı bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla Kenar, Özleyiş Çetin, Rebiye Turan Ünüvar ve M. İrfan Mutluay ile DİSK Genel İş Çanakkale Şube Başkanı Metin Ceylan da katıldı.



13.08.2021 14:18