Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

“Troia'nın İzinde” Herkes İçin Seramik Atölyeleri Başlıyor


“Troia'nın İzinde” Herkes İçin Seramik Atölyeleri Başlıyor

Çanakkale Seramik Müzesi tarafından 03-26 Ağustos 2021 tarihleri arasında Herkes İçin Seramik Atölyeleri düzenleniyor. 58.Uluslararası Troia Festivali kapsamında ”Troia’nın İzinde ” konseptiyle oluşturulan atölye çalışmasıyla kent yaşamını paylaşan herkesin seramik sanatıyla uygulamalı olarak tanışması, sanatsal bir üretimin içinde olmasını amaçlıyor.
Eğitim ve uygulama süreçleri seramik eğitmenleri tarafından verilecek atölye, Çanakkale Seramik Müzesi bahçesinde gerçekleşecektir. Katılımcıların öncelikle seramik çamuruyla ve elle şekillendirme teknikleriyle tanışarak temel üç boyutlu formları oluşturmak konusunda pratik yapmaları sağlanacaktır. Çanakkale merkezde yaşayan herkesin ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği atölyenin seramik malzemeleri Çanakkale Belediyesi tarafından temin edilecektir.
 
 Başvuru için katılım formunun www.canakkaleseramikmuzesi.org adresinden e-posta olarak canakkaleseramikmuzesi@gmail.com adresine gönderilmesi ya da Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi Cevatpaşa Mahallesi Kaya Sokak No:31-33 Merkez Çanakkale adresine elden ulaştırılması gerekmektedir.
 
Son başvuru tarihi: 30 Temmuz 2021 Cuma Saat: 19.00
 
 
 
Katılım, Atölye Programı ve Ayrıntılı Bilgi İçin;
www.canakkaleseramikmuzesi.org
Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi
Cevatpaşa Mahallesi Kaya Sokak No: 31-33
0286.211 01 30 (Pazartesi hariç hafta içi 10.00-19.00 saatleri arası kayıt yapılabilir)


21.07.2021 19:28