HES Kodlu Anahtarlıkların Dağıtımı Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi tarafından, 65 yaş ve üzeri kentlilerimizin HES Kodu sorgulamalarında rahat ve pratik bir şekilde kullanabilmeleri adına hazırlanan HES Kodlu Anahtarlıklar sahipleriyle buluşturuluyor.

Belediyemiz tarafından yapılan duyuruların ardından başvuruda bulunan 65 yaş ve üzeri kentlilerin HES kodlu anahtarlıkları sahiplerine teslim ediliyor. Anahtarlıklarını teslim alan kentliler ise, hizmetten dolayı Çanakkale Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Talep üzerine kişiye özel hazırlanan HES Kodlu anahtarlıklarda kullanıcının ad-soyad bilgileri ile “süresiz” olarak tanımlanmış HES Kodları yer alıyor. HES Kodlu anahtarlık talebi için, Çanakkale Merkez ve mücavir alanda ikamet eden kentlilerimiz başvuru formunu doldurarak altinyillar@canakkale.bel.tr adresine gönderebilir ya da şahsen Altın Yıllar Yaşam Merkezimize başvurabilir. Detaylı bilgi için 0286 2183415 ve 444 17 17 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz.

Başvuru formu için TIKLAYINIZ

09.07.2021 13:54