Altın Yıllarda 65+ Beslenme

Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi, pandemi dönemi nedeni ile zamanlarının büyük bir çoğunluğunu evlerinde geçiren kıdemli kentlilerimizin yaşadıkları sorunların çözümlerine yönelik gerçekleştirdiği eğitim ve etkinliklere devam ediyor.

Pandemi döneminde 65 yaş üzeri kıdemli kentlilerimizi yalnız bırakmayan Altın Yıllar Yaşam Merkezi, kıdemli kentlilerimizin yaşadıkları sorunların çözümlerine yönelik düzenlenen etkinlikler kapsamında 23 Haziran 2021 Çarşamba günü “65+ Beslenme” etkinliği düzenledi. Pandemi tedbirleri doğrultusunda katılımcıların katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte Belediye Meclis Üyesi Diyetisyen Didem Güner, beslenme sorunlarına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Kilo problemi, hareketsizlik, takviyeler gibi başlıklarda bilgilendirmede bulunan Güner, doğru bilinen yanlışlar üzerine de merkez katılımcıları ile sohbet etti. Etkinlik, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

23.06.2021 16:31