Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Baba Buluşmaları, Babalar Günü Kutlaması İle Son Buldu


Baba Buluşmaları, Babalar Günü Kutlaması İle Son Buldu

Çanakkale Belediyesi ve Anne Çocuk Eğiti Vakfı (AÇEV) işbirliğinde düzenlenen “Baba Buluşmaları’’ programı, Babalar Günü’nde düzenlenen online oturumda katılımcılara verilen katılım belgeleri ile son buldu.  

Etkinliğe, Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Personeli Gülay Aktaşçı, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Baba Buluşmaları Yöneticisi Ahmet Çetin, Baba Buluşmaları Bölge Sorumlusu Samettin Nesipoğlu da katıldı. Eğitim programını Çanakkale Belediyesi sosyal hizmet uzmanları ve aynı zamanda Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın gönüllü eğitimleri olan personeller verirken eğitimlerde, baba çocuk ilişkilerinin daha sağlıklı kurulabilmesine ilişkin bilgiler paylaşıldı. Program boyunca ayrıca babalar ve çocukların etkinliklerini içeren görsel ve fotoğraflar da paylaşıldı. Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamları üç grup şeklinde düzenlenen ve toplamda 13 akşam bir araya gelen 27 baba, buluşmaları başarı ile tamamladı.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Çanakkale Belediyesi işbirliğinin ve ortak programlara devam düşüncelerinin karşılıklı dile getirildiği program, Babalar Günü kutlaması ile sona erdi.



24.06.2021 14:56