Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Sağlık Çalışanları İçin Seramik Atölyesi Düzenlenecek


Sağlık Çalışanları İçin Seramik Atölyesi Düzenlenecek

Çanakkale Seramik Müzesi tarafından 06-29 Temmuz 2021 tarihleri arasında Sağlık Çalışanları İçin Seramik Atölyesi düzenleniyor. ”Bazı Kahramanların Beyaz Önlükleri Vardır” sloganıyla oluşturulan atölye çalışmasıyla pandemi sürecinde canla başla çalışarak hizmet veren sağlık çalışanlarının seramik sanatıyla uygulamalı olarak tanışması, sanatsal bir üretimin içinde olmaları amaçlanıyor.

Eğitim ve uygulama süreçleri seramik eğitmenleri tarafından verilecek atölye, Çanakkale Seramik Müzesi bahçesinde gerçekleşecektir. Katılımcıların öncelikle seramik çamuruyla ve elle şekillendirme teknikleriyle tanışarak temel üç boyutlu formları oluşturma konusunda pratik yapmaları sağlanacaktır. Çanakkale merkezde yaşayan sağlık çalışanlarının ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği atölyenin seramik malzemeleri Çanakkale Belediyesi tarafından temin edilecektir.

Başvuru için katılım formunun www.canakkaleseramikmuzesi.org adresinden indirilerek, e-posta olarak canakkaleseramikmuzesi@gmail.com adresine gönderilmesi ya da Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi Cevatpaşa Mahallesi Kaya Sokak No:31-33 Merkez - Çanakkale adresine elden ulaştırılması gerekmektedir.

Son başvuru tarihi: 01 Temmuz 2021 Perşembe Saat 17.00

Katılım, Atölye Programı ve Ayrıntılı Bilgi İçin;

www.canakkaleseramikmuzesi.org

Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi

Cevatpaşa Mahallesi Kaya Sokak No: 31-33

0286.211 01 30 (Pazartesi hariç hafta içi 09.00-17.00 saatleri arası)



23.06.2021 17:36