Güzelyalı'da Genel Temizlik Çalışması

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde rutin olarak gerçekleştirdiği genel temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri, 11 Haziran 2021 Pazartesi günü Çanakkale Belediyesi mücavir alanı içerisinde yer alan Güzelyalı'da genel temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yol kenarlarında ve boş arsalarda uzayan otları biçen ekipler ayrıca gelişi güzel atılan atıkları da toplayarak Güzelyalı cadde ve sokaklarını temizledi.

Güzelyalı'da gerçekleştirilen temizlik çalışması kapsamında ekipler ayrıca yaz aylarının gelmesi ile birlikte kentliler tarafından yoğun olarak kullanılan sahillerde de temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, rüzgar ve dalgalar nedeni ile kıyıya vuran yosunların yanı sıra gelişi güzel atılan atıkları da toplayarak temizledi.

11.06.2021 15:14