Atletizmde Büyük Başarı

6. TAF Turkcell Küçükler Atletizm Festivali grup finallerinde Çanakkale Belediyespor Kulübünün sporcuları önemli başarılara imza attı.

Çanakkale 18 Mart Stadyumunda gerçekleştirilen müsabakalarda 7 ilden 13 takım ve toplamda da 166 sporcu yer aldı.

Çanakkale Belediyespor Kulübünün Çınar Ergun, Gün Balıkçı, Serhat Kayserili, Efe Savran, Hüseyin Ege Arslan ve Denizhan Turan’dan oluşan erkek takımı müsabakalarda gerçekleşen 5×80 m bayrak yarışmasında birinci, genel puan sonucunda grup ikincisi oldu.

Kız takımında yarışan Çanakkale Belediyespor  formalı sporcu Fatma Ecrin Okutan ise, 60 m yarışında grup birincisi olurken; Fatma Ecrin Okutan, Tuana Yiğit, Çisem Karagöz, Fatma Duru Yıldız, Şimal Alkan, Eflal Karahasan’dan oluşan kız bayrak takımı ise 5x80 m yarışında üçüncü oldu. Toplam puan sonucunda kız takımı 8. olarak yarışmaları tamamladı.

Çanakkale Belediyespor Kulübü sporcularını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

10.06.2021 15:18