Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Can Dostların Sağlık Taramaları Devam Ediyor


Can Dostların Sağlık Taramaları Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Esenler Mahallesi'nde bulunan Kedi Köyü ile Sosyal Konutlar Mevkiindeki kedi evlerinde rutin sağlık kontrollerini sürdürüyor.

Her hafta rutin olarak düzenlenen program kapsamında veteriner ekipleri tarafından can dostların sağlık kontrolleri ve iç-dış parazit ilaçlamaları gerçekleştiriliyor. Veteriner ekipleri tarafından yerinde tedavisi mümkün olan can dostlara bakım yapılırken, gerekli görülen hallerde ise tedavi ve bakım çalışmaları Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştiriliyor. Ekipler, Kedi Köyü ve kedi evleri dışında, gelen talep ve ihbarlar doğrultusunda da kentin çeşitli noktalarında bulunan can dostların bakımını sağlıyor.
 
Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri öte yandan, can dostların kısırlaştırma, sahiplendirme ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.
 
Kentimizi ve yaşamımızı paylaştığımız can dostlarımız ile ilgili konularda kentlilerimiz, 0286 212 60 08 ve mobil 0552 986 7128 nolu telefonlardan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine ulaşabilirler.


28.05.2021 13:40