Başkan Yardımcısı Ünüvar ve Prof. Dr. Demir, Pandeminin 65 Yaş Üzerine Etkilerini Konuştu

Altın Yıllar Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar moderatörlüğünde “Pandemide 65+ ve Sağlık” söyleşisi gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir’in katılımı ile gerçekleştirilen söyleşide, tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgınının 65 yaş üstüne etkilileri ve salgın hastalık riskine karşı alınacak tedbirlere ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Başkan Yardımcısı Ünüvar’ın sorularını da yanıtlayan Prof. Dr. Demir, pandemi sürecinde yaşlıların sağlıklarını koruyabilmeleri için yapmaları ve dikkat etmeleri gereken önemli noktaları vurguladı.

24 Mart 2021 Perşembe günü canlı olarak yayınlanan “Pandemide 65+ ve Sağlık” söyleşisini Çanakkale Belediyesi’nin facebook hesabından ve YouTube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

24.03.2021 16:21