Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başımız Sağolsun…


Başımız Sağolsun…

Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile yaşamını yitiren Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli Selim Çelik, belediye binası önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. 

Çanakkale Belediyesi önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, belediye personeli ve Çelik ailesi katıldı. 

Törende söz alan Başkan Gökhan, Çelik’i genç yaşta kaybetmekten dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduğunu belirterek; “Bugüne kadar buradan maalesef birçok çalışma arkadaşımızı uğurladık. Bugün de Selim Arkadaşımızı uğurluyoruz. Genç yaşta bir arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Selim arkadaşımız 2008 yılında belediye girdi ve birçok farklı birimde görev aldı. Öncelikle genç bir arkadaşımızı buradan uğurlamak hepimize çok büyük bir üzüntü veriyor. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı, Selim arkadaşımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.  Onu her zaman iyi bir şekilde hatırlayacağız” dedi.  

Başkan Gökhan’ın yaptığı konuşmanın ardından Çelik, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Genç yaşta yitirdiğimiz değerli çalışma arkadaşımız Selim Çelik’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.  



30.12.2020 14:54