Sayfa yükleniyor

Hoş Geldin Bebek Paketi Projemiz Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi, kentliye yaşamının her alanında kolaylık sağlayacak farklı projeler ile hizmet üretmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda, kentimizde yeni doğan 0-6 ay bebekler için hazırlanan “Hoş geldin Bebek Paketi” projesi de devam ediyor.

Yeni bebek sahibi olan ailelerin faydalanabileceği Hoş geldin Bebek Paketi; bebek şampuanı, bebek pişik kremi, banyo süngeri, banyo havlusu, zıbın takımı (tulum, önlük, şapka, çorap, uzun kollu çıtçıtlı body), penye battaniye, bebek bezi, ıslak mendil, termometre, tırnak makası ve granül çamaşır deterjanını içeriyor.

Paketten faydalanmak için bebeğin nüfusa kayıtlı olması şartıyla (Paketten faydalanacak aile Çanakkale merkez ve mücavir alanda ikamet etmelidir.) Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne başvurabilirsiniz.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü

444 17 17 – 1125/1126