Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Anne Buluşmaları Online Olarak Devam Ediyor


Anne Buluşmaları Online Olarak Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı ortak çalışma protokolü doğrultusunda düzenlenen Anne Destek Eğitimi Programı kapsamında gerçekleştirilen Anne Buluşmaları online olarak devam ediyor. 

Covid-19 salgını nedeni ile alınan tedbirler kapsamında yüz yüze eğitimlere verilen ara nedeni ile Anne Buluşmaları, Çanakkale Belediyesi sosyal hizmet uzmanları tarafından online ortamda gerçekleştiriliyor.

AÇEV'in eğitim materyallerinin kullanıldığı Anne Buluşmaları, online ortamda 10 hafta boyunca devam edecek. Eğitimde kullanılan kitap, kırtasiye malzemeleri, etkinlik seti ve eğitim notlarının yanı sıra haftalık 1 gb internet desteği de AÇEV tarafından sağlanıyor. 

Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Sosyal Yaşam Evi katılımcılarımdan 2017 ve 2016 doğumlu çocukları olan 14 anne, gönüllü eğitim lideri ile eğitimlere başladı. Haftada bir gün 50 dakikalık oturumlar ile düzenlenen eğitimler, kameralar açık çevrimiçi ve telefon görüşmeleri ile gerçekleştiriliyor. 




10.12.2020 13:54