Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çanakkale Belediyesi Dijital Etkinlikler ile Evlere Konuk Olmaya Devam Ediyor


Çanakkale Belediyesi Dijital Etkinlikler ile Evlere Konuk Olmaya Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi Kasım ayı boyunca düzenlediği dijital etkinlikler ile sanatı çocukların evine getirdi. Kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Çanakkale Belediyesinin youtube hesabından yayınlanan dijital atölye ve çocuk oyunları ile çocuklara neşeli dakikalar sunuldu.

7 Kasım 2020 Cumartesi günü yayınlanan dijital çorap kukla atölyesi ile başlayan etkinlikleri 14 Kasım 2020 Cumartesi günü yayınlanan Ayağına Diken Batan Karga, Koca Nine ile Tilki ve Bokböceği isimli Anadolu Masalları Kukla Gösterisi izledi. 21 ve 28 Kasım 2020 Cumartesi günleri ise Taş Devri Macerası isimli tiyatro oyunu çocukların evlerine konuk oldu.

Kasım ayı boyunca düzenlenen dijital etkinlikler Aralık ayında da hız kesmeden devam edecek. 5 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 11.00’de Çanakkale Belediyesi youtube hesabından yayınlanacak Dünyayı Dolaşan Patates isimli dijital masal atölyesi çocuklarla buluşacak. 19 Aralık 2020 Cumartesi günü ise yine Çanakkale Belediyesi youtube hesabından saat 11.00’de yayınlanacak maske atölyesi ile çocuklar evlerinde üretmenin keyfini yaşayacak. Maske atölyesi için çocuklar kendi şablonunu hazırlayabilecekleri gibi Çanakkale Belediyesi web sitesine etkinlik tarihi yaklaştığında yüklenecek Kedi maskesini de indirip kullanabilecek.


30.11.2020 14:53