Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı


Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Hem birey hem de toplum hayatının olmazsa olmaz diyebileceğimiz ihtiyaç basamaklarından biri eğitimdir. Her yaş ve her alan için gerekli olan eğitim, toplumları yücelten bir değerdir aynı zamanda. Çocukluktan başlayan eğitim serüveninde, kişinin potansiyelini ortaya çıkarabilmesine, donanım kazanmasına, fark yaratabilmesine ve çevresine fayda sağlamasına olanak tanıyan, bu konuda imkan ve ilham yaratan kişiler ise değerli öğretmenlerimizdir.

Bir ülkenin gelişmişlik düzeyini doğrudan etkileyen, çağdaş ve refah bir toplumun altyapısını sağlayan en önemli etmenlerden biri olan eğitimi ilke edinmiş, A'dan Z'ye toplumun her kesiminin gelişimi ve geleceği adına özveriyle çalışan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Pandemi sürecinde de öğrencilerin eğitim hakkından uzak kalmaması, bu sürecin eğitim ve öğretim adına en az hasarla sonuçlanması için canla başla çalışmaya devam eden öğretmenlerimizin, sağlıklı günlerde yeniden okullarda öğrencileriyle ders zilinin çalacağı günlere ulaşması en büyük temennilerimizdendir.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öncelikle, devrim ve fikirleriyle hem yaşadığı dönemi hem de geleceğimizi aydınlatmaya devam eden Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve minnetle bir kez daha anıyor; bu kutsal mesleği icra eden, bizi bilgiyle buluşturan tüm öğretmenlerimizin bu gününü içten dileklerimle kutlayarak, hepsine sevgi ve selamlarımı iletiyorum.


Ülgür Gökhan

Belediye Başkanı



23.11.2020 14:05