Yol Çizgi Boyama Çalışmaları Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, trafik güvenliği nedeni ile kent genelinde gerçekleştirdiği yol çizgileri çizme çalışmalarına devam ediyor.

Ulaşım Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen çalışma kapsamında, Atikhisar Caddesi ile Ahmet Piriştina Caddesi kesişiminde yapılan kavşak düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol çizgi boyama çalışması gerçekleştirildi.

Ekipler, ofset tarama yapılan kavşakta uyarıcı ve bölgeye dikkat cekici anlam yüklenerek sürücü ve yayalar için güvenli yatay trafik işaretlemeleri yaptı.

Öte yandan bölgede tamamlanan üstyapı çalışmalarının ardından Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de kavşak çevresinde peyzaj düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

04.11.2020 15:06