Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Kültür İşleri Müdürlüğü Esener ve Yetik'i Ağırladı


Kültür İşleri Müdürlüğü Esener ve Yetik'i Ağırladı

57.Antalya Altın Portakal Film Festivali’nden ödül ile dönen “Dirlik Düzenlik” filminin yönetmeni ve senaristi Nesimi Yetik, filmin oyuncusu, aynı zamanda yapımcısı ve senaristi olan Betül Esener, Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi İftihar Vanlı ile birlikte Çanakkale Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Çektiği filmlerle birçok dalda çeşitli ödüllere sahip olan Nesimi Yetik, ikinci uzun metraj filmiyle de ses getirdi. Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği koristlerinden olan Betül Esener ve rol arkadaşları kentlimiz Dudu Yetik ve Asiye Dinçsoy, Yetik’in yazıp yönettiği ve çekimlerinin Çanakkale’de gerçekleştiği “Dirlik Düzenlik” filmi ile 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda Cahide Sonku Ödülü’ne layık görüldü. 

Başarılarının ardından Çanakkale’ye gelen iki ismi, Çanakkale Belediyesi adına Kültür İşleri Müdürü Özlem Eryiğit ağırladı. Eryiğit sanatçılara Belediye Başkanı Ülgür Gökhan adına Çanakkale Seramiği takdim etti.


26.10.2020 15:08