Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

Başkan Gökhan , 16 Ekim Cuma günü düzenlediği teknik inceleme gezisi kapsamında Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan Fatih Sokak'ta yapılacak düzenlemelere ilişkin incelemelerde bulundu. Teknik ekip eşliğinde Fatih Sokak ve Fatih Cami çevresini gezen Başkan Gökhan, planlanan düzenlemeleri yerinde inceledi.

Başkan Gökhan ardından geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan Teknik Hizmetler Kampüsü'nü ziyaret etti. Yapımının tamamlanmasının ardından kampüse yerleşmeye başlayan birimleri ziyaret eden Başkan Gökhan, yerleşim düzenlemelerine ilişkin bilgi aldı.

Teknik inceleme gezisi kapsamında Başkan Gökhan'ın son durağı ise Çanakkale Belediyesi mücavir alanı içerisinde yer alan Güzelyalı oldu. Muhtarlıktan gelen talepler doğrultusunda yapılması planlanan düzenlemelere ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, Güzelyalı Muhtarı Elif Çelik'in istek ve taleplerini dinledi.

16.10.2020 14:09