Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde


Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemek amacı ile düzenlediği teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

Başkan Gökhan, 6 Ekim 2020 Salı günü gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında ilk olarak Esenler Mahallesinde bulunan Aromatik ve Tıbbi Bitkiler Parkını ziyaret etti. Itır, lavanta, kekik, adaçayı, biberiye, ıhlamur, Bayramiç beyazı gibi bölgemizde yetiştirilmeye elverişli olan 30’dan fazla aromatik ve tıbbi bitki türünün yanı sıra yürüyüş yolları ve oturma alanlarının da yer alacağı park alanını gezen Başkan Gökhan, parktaki çalışmalar ve düzenlemelere ilişkin incelemelerde bulundu.

Teknik inceleme gezisini sürdüren Başkan Gökhan, mevcut İçmesuyu Arıtma Tesisinin yanında bulunan alanda yapımı devam eden Çanakkale 2. Kademe İçmesuyu Arıtma Tesisi çalışmalarını da yerinde inceledi. DSİ 25. Bölge Müdürlüğü tarafından 2017 yılında gerçekleştirilen ihalenin ardından yapımına başlanan tesis inşaatı alanında teknik ekip eşliğinde incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, tesis çalışmalarındaki ilerleme hakkında bilgi aldı.


06.10.2020 11:37