Başkan Gökhan Sinop'taydı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, beşinci kez düzenlenen Sosyal Demokrat İl Belediye Başkanları Çalıştayı için bu kez Sinop'taydı.

Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, il belediye başkanları kentlerde gerçekleştirilen yatırım ve projelere ilişkin görüş ve tecrübe alışverişinde bulundu. Toplantıya katılan başkanlar aynı zamanda Sinop Nükleer Santral Projesine ait ÇED olumlu raporunun iptali için açılan davanın basın açıklamasına da katılım gösterdiler. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da uzun süredir Çanakkale'de devam eden Kazdağları mücadelesinde olduğu gibi Sinop'taki açıklamaya da katılarak destek verdi.

Sosyal Demokrat İl Belediye Başkanları Çalıştayı kapsamında il belediye başkanları aynı zamanda Sinop Belediyesinin yatırım ve projelerini de ziyaret etme imkanı buldu. Belediye Başkanlarının eşlerinin de yer aldığı ziyarette heyet, Sinop'ta kent turu da gerçekleştirdi.

05.10.2020 15:18