Kentte Zafer Bayramı Coşkusu

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos etkinlikleri kapsamında, kentin cadde ve sokaklarında zafer şarklıları ve marşları yankılanırken, dağıtılan Türk Bayraklı balonlar ile de kentliler Zafer Bayramı'nı coşku ile kutladı.

Salgın hastalık riskine karşı alınan önlemler nedeniyle kentte Zafer Bayramı coşkusunu yaratmak amacı ile Troya Balkan Orkestrası tarafından çalınan zafer marşları tüm kentte yankılandı.

Şarkılar ve marşlar ile cadde ve sokaklarda gezen Troya Balkan Orkestrası'na kentliler de pencere ve balkonlardan bayrak ve Atatürk Posterleri ile eşlik etti.

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ayrıca kentin çeşitli noktalarında Türk Bayraklı balon dağıtımı gerçekleştirildi. Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ile 7'den 70'e tüm kentliler Zafer Bayramı'nın coşkusunu yaşadı.

31.08.2020 15:04