Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde…


Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Başkan Gökhan'ın yeni hafta itibariyle ilk durağı, Barış Kordonunda yapımı tamamlanan Barış Kafe oldu. Eski Tekel Fabrikasının bulunduğu alanda yapımı gerçekleşen Barış Kordonu Kafeterya Binası;  yaklaşık 276 m2'lik kapalı alan, yaklaşık 100 kişilik açık oturma alanı, 145 metrekarelik çocuk oyun alanı ile 110 araçlık otopark alanından oluşuyor. Başkan Gökhan da peyzaj düzenlemelerinin de gerçekleştirildiği yeni sosyal mekanda teknik ekiple birlikte incelemede bulundu.

Başkan Gökhan aynı gün Teknik Hizmetler Kampüsünü de ziyaret etti. Belediyenin teknik birimlerini tek bir çatı altında toplayacak olan Teknik Hizmetler Kampüsü de tamamlanırken, 22.380 m2'lik bir alan içerisinde Makine İkmal İdari Binası, Depolar, Temizlik İşleri İdari Binası, ÇAKAB, Kademe Binası, Yıkama Alanları ve Araç parkları yer alıyor.

Başkan Gökhan ayrıca, İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan yeni kentsel gelişim bölgesinde yapımı devam eden üst yapı çalışmalarını da teknik ekip ile birlikte yerinde inceleyerek, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.



11.08.2020 15:24