Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Halk Otobüsleri Kooperatif Yönetimi ve Kent Kart Çanakkale Yetkililerine Teşekkür Plaketi…


Halk Otobüsleri Kooperatif Yönetimi ve Kent Kart Çanakkale Yetkililerine Teşekkür Plaketi…

S.S. 18 Nolu Şehir İçi Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetimi ile Kent Kart Çanakkale Yetkililerine, Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalık sürecinde gerçekleştirmiş oldukları çalışmalardan dolayı plaket takdim edildi.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen törene, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Özleyiş Çetin, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses, S.S. 18 Nolu Şehir İçi Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Ateş ve kooperatif üyeleri ile Kent Kart Çanakkale Yetkilileri Fikret İzmir ve Ersoy Kumru katıldı.

Salgın hastalık sürecinde yolcu sayılarında önemli düşüşler yaşandığını, bununla birlikte seferlerin aksatılmadan gerçekleştirildiğini, dezenfeksiyon çalışmalarının da rutin ve düzenli bir şekilde yürütüldüğünü belirten Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses, bu süreçte hem kooperatif yönetimi hem de Kent Kart yetkililerinin büyük bir özveriyle çalıştıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığının tüm dünyayı etkisi altına aldığını belirterek, ülkemizde de etkilerinin yoğun bir biçimde hissedildiğini kaydetti. Bu süreçte Çanakkale Belediyesi olarak her alanda kentlilerin sağlığı ve esenliği için çalışmalar yürütüldüğünü belirten Başkan Gökhan, bu çalışmalar arasında ulaşım hizmetlerinin de bulunduğunu belirterek, bu konuda destek ve emek veren kooperatif yönetimi ile Kent Kart yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından Başkan Gökhan, kooperatif yönetimi adına Başkan Hasan Ateş ile Kent Kart adına da yetkili Fikret İzmir’e plaket takdim etti. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.



07.08.2020 15:59