Can Dostlar İçin Çalışmalar Sürüyor

Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince kentimizde ve mücavir alanlarımızda yaşayan can dostlara yönelik hem sahiplendirme hem de kısırlaştırma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında ise, 20 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında 9 dişi, 2 erkek köpek ile 36 dişi, 19 erkek kedinin kısırlaştırma operasyonları gerçekleştirildi. Uzman ekiplerce Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimizde 5199 Sayılı Kanun kapsamında gerçekleştirilen tedavilerinin ardından can dostlar, alındıkları bölgelere geri bırakılmaktadır.

Öte yandan, Veteriner İşleri Müdürlüğünün çalışmaları ve kentlilerimizin de duyarlılıkları sayesinde yine 20 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında 17 can dostumuz sahiplendirilerek yeni yuvalarına kavuştu.

Kentimizi ve yaşamımızı paylaştığımız can dostlarımız ile ilgili konularda kentlilerimiz, 0286 212 60 08 ve mobil 0552 986 7128 nolu telefonlardan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine ulaşabilirler.

20.07.2020 15:11