Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Esenler Mahallesi'deki Apartman Görevlileri ile Bir Araya Geldi


Başkan Gökhan Esenler Mahallesi'deki Apartman Görevlileri ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Esenler Mahallesi'nde çalışan apartman görevlileri Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Çay Bahçesi'nde bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi. 

2 Temmuz 2020 Perşembe günü gerçekleştirilen buluşmaya Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Kent Konseyi Başkanı Evren Kızoğlu, Esenler Mahalle Meclisi Başkanı Ali Ürer, Esenler Mahalle Muhtarı Nazife Aydın, Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Ahmet Özel ile apartman görevlileri katıldı.

Buluşmada konuşan Başkan Gökhan; “Barış Kent yeni oluşmakta olduğu dönemlerde mahalle sakinleri ile bir araya gelmiştik. O zaman burasının çok güzel gelişeceğini ifade etmiştim. O zamanlar beni anlamamışlardı. Şimdi aradan 16 yıl geçti ve Esenler Mahallesi çok güzel ve düzenli bir mahalle oldu. Yeşil alanları, yolları, siteleri ile güzel bir hale geldi. Dolayısı ile burada yaşayanlar mutludur diye düşünüyorum” dedi. 

Apartman görevlileri ile buluşmaların devam edeceğini ifade eden Başkan Gökhan; “Mahallenin gerçek sorunlarını bilenlerin başında siz apartman görevlileri geliyorsunuz. Kendi siteniz ve çevrenizdeki sorunları bilmenin de ötesinde onlara çözüm önerileri de getirebiliyorsunuz. Bu toplantı bir başlangıç oldu ve bundan sonra belirli aralıklar ile bir araya gelelim, konuşalım. Sizlerden gelen önerileri, şikayetleri ve isteklerinizi alalım. Bir sonraki toplantıda ise bir önceki toplantıyı değerlendirelim ve neleri başarıp başaramadığımızı görelim. Hesap verebilir olmak çok önemli. Her şeyi ben bilirim kafasında olmamamız gerekir. Diğer türlü, bu kadar insanın tecrübesinden mahrum kalmış oluruz. Onun için önümüzdeki dönemde sizler ile birlikte de çalışmış olacağız” dedi.

Başkan Gökhan konuşmasının ardından apartman görevlilerinin istek ve önerilerini dinleyerek not aldı. Buluşma, karşılıklı sohbet ortamı ile sona erdi.  


02.07.2020 13:48