15 Ton Mama Can Dostlarımız İle Buluştu

Çanakkale Belediyesi, kenti birlikte paylaştığımız can dostların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını, Koronavirüs salgın hastalık sürecinde de düzenli olarak sürdürdü.

Ülkemizde pandemi sürecinin başlangıcı olan Mart ayı itibariyle, özellikle kafe ve lokantaların geçici olarak kapatılması ve çoğu kişinin zamanlarının büyük bir bölümünü evlerinde geçirmesi nedeniyle sokak hayvanlarının artan beslenme ihtiyacı, Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve gönüllülerin desteği ile düzenli olarak karşılandı. Mart-Haziran aylarını kapsayan süreçte ise, sokak hayvanları için yaklaşık 15 ton mama dağıtımı gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyesinin can dostlara yönelik çalışmaları, bundan sonraki süreçte de hız kesmeden devam edecek.

25.06.2020 10:18