Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde hayata geçirilen proje ve yatırımları yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

Başkan Gökhan 15 Haziran 2020 Pazartesi günü gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında Özgürlük Parkı ve İsmetpaşa Mahallesi yeni yerleşim bölgesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

İlk olarak Özgürlük Parkı'nda kısa süre içerisinde kentlilerin hizmetine sunulacak olan kafeterya binasını ziyaret eden Başkan Gökhan, teknik ekip eşliğinde incelemelerde bulunarak, çalışmalar ve bina düzenlemesi hakkında bilgi aldı.

Başkan Gökhan ardından İsmetpaşa Mahallesi yeni yerleşim bölgesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceledi. Gelişen kentin ihtiyaçları doğrultusunda yeni açılan yol akslarını teknik ekip eşliğinde inceleyen Başkan Gökhan, kentliler ile de yol güzergahları hakkında görüş alışverişinde bulunurken, talepleri dinledi.

15.06.2020 15:23