Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Plajlar Temizleniyor


Plajlar Temizleniyor

Çanakkale Belediyesi, salgın hastalık riski nedeni ile getirilen kısıtlamaların kaldırılmasının ardından, kent yaşamının ve kentlilerin olumsuz etkilenmemesi amacı ile sosyal yaşam alanlarında aralıksız olarak sürdürdüğü çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. 

Sosyal yaşam alanlarında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Barış Kordonu ve Mega Beach Belediye Halk Plajında temizlik çalışması gerçekleştirdi.  Çanakkale’nin mavi bayraklı plajları arasında yer alan Barış Plajı ve Mega Beach’de gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ekipler, sahil temizleme makinaları ile kıyıya vuran yosunlar ve gelişi güzel atılan atıkları temizledi. 

Ekipler ayrıca Koranavirüs salgını nedeni ile kentlilerimizin sağlığını korumak amacı ile rutin olarak yapılan dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra fiziki mesafe kuralının sağlanabilmesi amacı ile denize girilebilecek tüm plajlarda gerekli önlemlerin alınması için çalışmalarına devam ediyor.  

Plajlarımızı kullanacak olan kentlilerimizin sosyal mesafe kuralına uymalarını ve yüzme dışındaki bütün aktivitelerinde maske kullanmalarını önemle rica ederiz. 



03.06.2020 16:17