Pazaryerlerinde Koruyucu Önlemler Arttırılıyor

Salgın hastalık riskine karşı önlem amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam eden Çanakkale Belediyesi, özellikle kentlilerin sıklıkla kullandığı pazaryerlerinde de koruyucu önlemlerini arttırarak sürdürüyor.

Kent genelinde yürütülen kapsamlı dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra, kentlilerin de bireysel önlemlerini alabilmeleri amacıyla pazaryerlerinin giriş noktalarına dezenfeksiyon sıvıları yerleştirilirken, tüm pazaryerleri kurulum gününden önce de Çanakkale Belediyesi tarafından dezenfekte ediliyor.

Son olarak, pazaryerlerinde bulunan satış tezgahları arasında da sosyal izolasyonun sağlanması amacıyla yaklaşık üçer metrelik mesafeler oluşturuldu.

Öte yandan, tüm bu önlemlerin yanında kentlilerimiz tarafından da kişisel önlemlerin alınması, dezenfektan kullanılması ve Pazar alanında bulunurken 1 metrelik sosyal mesafenin korunması da önem arz ediyor.

31.03.2020 14:32