Yol Dezenfeksiyon Çalışmaları Devam Ediyor

Salgın hastalık riskini önlemek amacı ile faaliyetlerini tüm hızı ile sürdüren Çanakkale Belediyesi, yol dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

Kentlileri salgın hastalık riskine karşı korumak amacı ile alınan tedbirler kapsamında sürdürülen çalışmalar kent genelinde aralıksız devam ederken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Piri Reis Caddesi'nde yol dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Dezenfekte sıvılar ile yolları fırçalayan ekipler, ayrıca cadde üzerinde bulunan duraklar ve çöp konteynerlerini de dezenfekte etti.

Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde aralıksız yürütülen dezenfeksiyon çalışmalarını gezerek yerinde incelemelerde bulunan başkan Gökhan, çalışmalara ilişkin teknik ekipten bilgi aldı.

20.03.2020 13:29