Bilgilendirme

Belediyemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu'nun 12 Mart 2020 tarihli toplantı kararı ile ilimizde herhangi bir vakaya rastlanmamasına rağmen çocuklarımızı salgın hastalıklara karşı korumak amacıyla Mart ayı sonuna kadar Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi’nin tüm atölye ve etkinlik programlarına ara verilmiştir. Mart ayı sonu itibariyle gerek Dünya Sağlık Örgütü gerek Sağlık Bakanlığının açıklamaları doğrultusunda yeniden bir değerlendirme yapılacak ve alınan karar doğrultusunda hareket edilecektir.

Öte yandan, yine salgın hastalık riskine karşı koruyucu ve önleyici çalışmalar kapsamında; kapalı alanların tehlike arz edeceği düşüncesiyle Şehit Kıvanç Kaşıkçı Sağlıklı Yaşam Merkezi de 13-31 Mart 2020 tarihleri arasında kapalı olacaktır.

Kentlilerimizin bilgisine sunarız.

12.03.2020 17:19