Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Deprem Zararlarının Azaltılması Projesi Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi


Deprem Zararlarının Azaltılması Projesi Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Belediyesi Sınırları İçerisinde İnşa Edilecek Binalarda Deprem Sırasında Oluşabilecek Sıvılaşma Kaynaklı Hasarın Tahmin Edilmesi ve Azaltılması/Önlenmesi projesi hakkında düzenlenen bilgilendirme toplantısı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa İnşaat Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Sadık Öztoprak ve Dr. Sinan Sargın’ın katkıları ile gerçekleştirilen projenin bilgilendirme toplantısına belediye personelinin yanı sıra Çanakkale İnşaat, Jeoloji ve Jeofizik Mühendisleri Odalarının üyeleri ile yapı denetim firmaları yetkilileri ve çeşitli kurumlardan mühendisler katılım gösterdi. 

Çanakkale Belediyesi Sınırları İçerisinde İnşa Edilecek Binalarda Deprem Sırasında Oluşabilecek Sıvılaşma Kaynaklı Hasarın Tahmin Edilmesi ve Azaltılması/Önlenmesi projesi yürütücüsü Doç. Dr. Sadık Öztoprak’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, Çanakkale’nin deprem riski, zemin araştırmaları ve zemin iyileştirmesi konularında bilgiler verildi. Öztoprak, yaptığı sunumun ardından katılımcıların proje hakkındaki sorularını yanıtladı. 






12.03.2020 17:15